Dagens #1 – i blazer og tee

Et eller andet sted skal indlægget hedde, og jeg er simpelthen ved at løbe tør for outfit kreativitet på navngivningen. Derfor tyv-stjæler jeg ideen fra Anne Cathrine Bro, en blog i sikkert kender. Det her bliver så dagens nr. 1, selvom det på ingen måde er det første, jer der ikke er nye her på bloggen, ved at jeg har været i gang meget meget længe. Faktisk siden august 2010, som tiden altså går.

Dagens
Blazer + Bukser – H&M, Tee – C&A

Nå men i dag var jeg tilbage på arbejdet, det var ikke den fedeste dag. Efter 2 dage hjemme på langs, ligger der bare 2 dages arbejde på mit skrivebord. Det er på dage som denne, jeg ville ønske jeg havde et job med “tomt bord” hver dag. Men det er nok det der med, at man aldrig er helt tilfreds 😉

Dagens i tee og blazer

Jeg føler mig bare så godt tilpas i det her outfit. Jeg er både fin og afslappet på sammen tid, det passer mig virkelig godt. Så meget at jeg helt glemte at tage sko på, da min søde mand skulle tage de her billeder. Hen hey jeg er jo bare menneskelig, og en hel dag på høje hæle fik mig til at tro, at mine sokker ikke kunne ses på billedet. Men pyt de matcher i hvert fald min tee, og hvem går ikke med strømper? Det tænker jeg vi alle gør 😉

Farvet blazer

Min blazer er fra H&M og i en kvalitet der bare kan komme i min egen vaskemaskine. Med et barn og en tendens til at gøre klodsede ting, specielt når jeg har tøj på der skal til rens. Derfor har jeg ikke tøj der skal renses, alt mit tøj kan gå en tur i min Miele maskine. Går I også uden om tøj der skal renses? Eller det bare mig??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *