Søde spøgelser og kriblende edderkopper

Om 11 dage er det Halloween, og i den forbindelse vil jeg dele lidt om hvordan vi hygger os med Halloween pynt. Indlægget er en del af Halloween serien hos Bloggers by Heart, indlægget er udarbejdet i samarbejde med andre bloggere hos Bloggers By Heart. Har du lyst til mere halloween, så kig forbi nogle af de andre skønne bloggere, som er med i Bloggers By Heart’s halloween serie. Herhjemme holder vi en meget børnevenlig Halloween, mest på grund af at Prinsessen og Guldklumpen ikke er så store, men også fordi jeg ikke er til den vilde uhygge.

Børnevenlig Halloween

De søde slikkepinde spøgelser

I efterårsferien lavede Prinsessen og jeg de finde små spøgelser, med et spiseligt indre. Det eneste du skal bruge er hvidt stof klippet i kvadrater, slikkepinde, snor og en tus til at tegne øjne med. Beklæd slikkepinden med stoffet og bind snoren under ‘bolsjet’. Derefter tegner du de øjner du ønsker, vi har lavet mange forskellige øjne, som alle er til den søde side.

Halloween
Privat billede taget af Camilla Cecilie
Halloween
Privat billede taget af Camilla Cecilie

Halloween pynt af perler

Dem der har fyldt med på min blog og på Instagram i en længere tid, ved at vi igennem de sidste år har pyntet op med hjemmelavet perle pynt til Halloween. Vi har lavet flagermus, spøgelser og græskar – men i år har vi også tilføjet edderkopper, selvfølgelig af den søde slags 😉 Vi har i fællesskab børnene og jeg, været på Pinterest og finde ideer til perlepladerne.

Flere indlæg om Halloween

Hvis du er interesseret i at læse flere indlæg fra Bloggers By Hearts fine Halloween serie, kan du blandt andet se indlægget om den ultimative guide til en uhyggelig fest ovre hos byschlagelberger. Der kan jeg love at der bliver gået all-in 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *