Stik – status på Februar strik

Reklame

Midt i alle de ting der sker omkring mig i februar, er der også blevet tid til lidt strikkeri. Det er ikke meget, men jeg har prioriteret, at der skal være tid til lidt strik. For det har en afstressende effekt på mig. Jeg er blevet meget meget glad for at strikke karklude, og jeg har fundet en virkelig god opskrift som jeg snart vil dele med jer. Jeg vil gerne have et par gode billeder, og gerne mere end 2 klude at vise frem. Men som I kan se, har jeg strikket vanter til børnene og en enkelt karklud.

strikkede Vanter

Vanterne er strikket efter opskrift fra drops gratis opskrift samling, og karkluden kommer opskriften på i et andet indlæg i næste måned. Vanterne er strikket i rester af uldgarn, og kluden er i 100% bomuld og kan derfor vaskes ved 60 grader.

Strik

Jeg har allerede 2 ting på pindene, og som først bliver færdig i marts – hvis jeg altså ikke lige bliver forstyret af opgaveskrivning og eksamens forberedelser. Der er endnu en karklud på vej, denne gang en lilla en. Og så har jeg fundet en fin bluse som skal strikkes oppefra og ned. Det er jo det nye, så det skal jeg jo også prøve. Dertil har jeg fundet den fineste opskrift hos petiteknit som skal strikkes i en anden kvalitet, end det jeg plejer at strikke i. Uldfisken er leveringsdygtig i mange forskellige mærker, deriblandt Filcolana, Isager og hele petiteknit kits. Jeg har blandt andet kig på denne her Sunday Tee, og meget gerne i farven light peach. Puha jeg er helt forelsket i den strik 🙂

Den skal strikkes i Merci fra Filcolana, som er en garn af 50% bomuld og 50% uld og skal strikkes på en pind 3 mm. Hvilket gør at den kan bruges på varmere dage, perfekt strik til foråret.

Hvad skal du strikke i marts?

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Uldfisken.dk/

Følg bloggen og se min ynglings opskrift på strikkede klude i marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *